Tarjoa myyntiin vuodenaikaan sopivia vaatteita, laukkuja ja asusteita.

Juuri nyt erityisen kysyttyjä ovat klassisten designertalojen; Hermes, Dior, Louis Vuitton, ymv.,

vaatteet, laukut, huivit, korut ja muut asusteet.

Otan myyntiin sekä vintagea että moderneja tuotteita.

Soita 045-895 6668/Paula tai tule käymään

Yhteystiedot

SomaOma

Fredrikinkatu 16, 00120 Helsinki

045-895 6668

info@somaoma.fi

Y-Tunnus 2417750-5

Avoinna

ti-pe 12-18

la 12-16

Tarkista mahdolliset muutokset aukioloajoissa Facebookista tai soittamalla 045-895 6668.

Kenen oma, sen soma!

SomaOma on loppukesällä 2011 avattu Vintage ja Second Hand -liike Helsingin kantakaupungissa osoitteessa Fredrikinkatu 16.

Naisten pukeutumiseen keskittyvä SomaOma tarjoaa ainutlaatuisen, ajatuksella ja tarkkaan valitun valikoiman yksilöllisiä ja kuntotarkistettuja Vintage ja Second Hand -vaatteita sekä -asusteita.

Myynnissä on sekä vintagea eri vuosikymmeniltä, että ajankohtaisia, laadukkaita second hand -vaatteita ja -asusteita. Pukeutumisfilosofiani onkin; vintagea ja uutta pikanttina mixinä!

Laadukkaat materiaalit, aikaa kestävät kiinnostavat leikkaukset ja uniikkius ovat SomaOmassa myytävien tuotteiden keskeisiä piirteitä ja myyntiin pääsevien tuotteiden valintaperusteina.

SomaOman vintage-asuja on nähty itsenäisyyspäivän vastaanotolla Linnan juhlissa, gaalatilaisuuksissa, esiintymisasuina, muotinäytöksissä, niin juhlassa kuin arjessa.

Myyntiin valitsemani second hand -vaatteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ovat puhtaita ja ehjiä. Annan aina takuun lähettämäni tuotteen kunnosta! Lisätietoja postituksesta saat sähköpostitse info@somaoma.fi tai soittamalla 045-895 6668.

Ennen kauppiaaksi ryhtymistä työskentelin IT-alalla graafisena suunnittelijana. Olen harrastanut vintagea yli 30 vuotta, sekä ollut kiinnostunut muodista ja pukeutumisesta vähintään yhtä kauan, joten niihin keskittyvän liikkeen avaaminen oli minulle luonteva valinta.

Otan myyntiin asiakkaiden moderneja ja vuosikertavaatteita sekä asusteita myyntitiliperiaatteella. Myyntiin otan aina vuodenaikaan sopivia, laadukkaita ja hyväkuntoisia tuotteita. Soita tai lähetä maili, ja kerro mikä sinulle tarpeettomaksi jäänyt voisi olla aarre jollekin toiselle!


Tule ja löydä jotakin somaa ja omaa juuri sinulle!

Tervetuloa ostoksille SomaOmaan,

Ystävällisesti Paula